dijous, 24 de desembre del 2015

BON NADAL I FELIÇ 2016!!!

Aquest any no us  vull enviar els millors dels desitjos amb frases guarnides de sentiments, no us vull evocar la felicitat d'aquests dies a traves de paraules embolcallades amb comparacions enrabassades que sovint desorienten al lector.
No us vull dir allò que tothom diu i el que tota persona pensa en aquests dies, no vull intentar fer-vos brollar una llàgrima, provant de tocar els vostres sentiments més íntims, buscant els mots  més intencionats.
L'únic que voldria es poder-vos escriure una abraçada, per donar-vos-la des de aquestes lletres amb la tendresa i reconfortament que dona la més aferrada abraçada per contacte.
Us voldria descriure la llum dels vostres ulls quan penseu en fer realitat els vostres desitjos en el proper any que està a punt d'arribar.
Us voldria narrar l'expresivitat del vostre rostre quan penseu en tot el que voleu realitzar per aconseguir el benestar dels vostres.
M'agradaria fer-vos una ressenya del somriure plàcid que dibuixa els vostres llavis quan recordeu amb enyorança els que ja no hi son.
Però sincerament us dic, que si tant sols he aconseguit que tingueu només un pensament plàcid al llegir aquestes línies, per mi l'objectiu està aconseguit.
Que tingueu un BON NADAL I PRÒSPER 2016!!!

Ignasi Boya.

1 comentari:

  1. Doncs si he tingut varis pensaments plàcids, dolços i algún de trist i enyorança. I entre aquests un per vosaltres. BON NADAL I MILLOR 2016

    ResponElimina