divendres, 20 de novembre del 2015

PER LA INÉS I EL SERGI.



Bueno Sergi, ja t'has casat no? Mira que te vam dir que no ho havies de fer , però clar, no podia ser d'una altra manera, no has fet ni punyetero cas, com sempre , i això la Gisela, mare de la criatura ens ho pot confirmar, no fa mai ni punyetero cas.
Bueno, bromes a part, que estem aquí per celebrar quelcom especial, algo que sabem de bona tinta que, Inés i Sergi, en teníeu moltes ganes, i ens consta que teníeu molta il·lusió de que arribés aquest dia, dia, que tot i que com tu deies, Sergi, no canvia res, tant sols es un paper, res més, bla, bla, bla. Doncs no vegis la que has liat per un punyetero paper!!! que si esferificacions, que si coccions a baixa temperatura, que si decoracions dignes del millor dels estilistes, que si mil salses, sabors i guarnicions, vamos, que las liat parda!!!
En fi, Inés i Sergi, us desitgem de tot cor que sigueu feliços, que aquest viatge que avui empreneu, sigui l'aventura més trepidant i plena d'emocions que heu viscut mai, i que gaudiu de tots i cadascun dels moments que passeu plegats, ambdós sols i acompanyats dels vostres fills i famílies, que com bé sabeu, no us deixaran en aquest llarg viatge.
Arribats a aquest punt, en Roberto i jo, l'Ignasi, ens hem permès la llicència de confeccionar-vos una petita recepta per cuinar, el millor dels menús que elaborareu mai, i que us anirà força bé per aquesta etapa que avui comenceu.
En primer lloc, uns entrants basats en unes amanides de mirades, unes croquetes de petons, uns encenalls de mil fulles farcits de somriures i una crema fresca de fruites tropicals regades amb un rajolí de carícies tendres. Entrants aquests, que us prepararan el cos per tal de rebre el plat principal del vostre menú fet a mida.
Per confeccionar el plat principal, us hem de dir, que us heu de emmirallar en els vostres fills, que siguin ells la vostra font d'inspiració, per fer el millor dels sofregits per aquest plat ple de sabors que avui comenceu a cuinar.
Quan tingueu problemes, que passarà, us passeu amb el foc i se us enganxi aquell maleït sofregit, penseu en els vostres pares, això, us ajudarà a trobar l'ingredient que us falta per canviar-li el gust amarg que havia agafat el vostre plat, i poder així, reconduir la cocció, i tornar a tenir el bon gust que sempre haureu de buscar, perquè el plat quedi òptim.
A continuació penseu en els vostres amics per tal de regar-ho amb un bon vi, ple d'aromes florals, amb la millor denominació d'origen i la més valuosa de les varietats de raïm, per tal de fer la reducció més adient, necessària, com sempre dius Sergi, perquè amb el vostre plat, es pugui gaudir de tots els gustos i essències.
I sobretot sempre i en tot moment, gaudiu de les vostres famílies per aconseguir així la millor de les guarnicions. I ens faltarien els tres ingredients principals per acabar el plat, i serien, la paciència, la comprensió i el vostre amor, tot junt cuit a baixa temperatura que com bé sabeu, Inés i Sergi, es la millor de les coccions, això si, donant-li un punt de foc viu, sempre necessari per acabar el vostre plat.
Pel que fa a les postres, i desprès de dures deliberacions, en Roberto i jo hem cregut convenient que era millor, no donar-vos cap recepta i deixar-ho tot a la sort de la vostra imaginació, aquesta sens dubte, serà el millor ingredient, per aconseguir, les postres més espectaculars.
Dit això, i encara que sigui un tòpic, que sigueu molt feliços, gaudiu moltíssim del vostre dia i no deixeu que res ni ningú pugui enterbolir aquesta història de la que avui en comenceu un nou capítol.

Moltes Felicitats !!!

Roberto Pérez i Ignasi Boya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada