diumenge, 11 de març de 2012

TEMPS D'ELECCIONS A L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE LA BORDETA

Perqué la Candidatura de SOM BARRI, UNA BORDETA AMB EMPENTA?
Es important que una entitat veïnal hi hagi el màxim nombre possible d'associats, perque es així, de l'única manera que es poden realitzar coses al barri i per això es important fer una bona feina a nivell de captació de socis, cosa que fins ara no s'ha fet, fa molts anys que es compta amb el mateix nombre d'associats i diguem que l'AAVV està una mica estancada.
Es per això que volem donar un nou impuls a la entitat, treballar dur per aconseguir nous associats i de l'única manera que ho podem fer, es realitzant un projecte que identifiqui la gent amb l'AAVV i amb el Barri, volem fer que la gent se senti el barri com a seu i que realment cregui que al barri hi ha de tot el que hom pugui desitjar, se li ha de fer veure a la gent això i no com ara, que creguin que es el lloc on tenen la casa i on van a dormir, volem aconseguir despertar al barri i que deixi de ser un barri dormitori. Hem de provocar i volem provocar que la gent pensi en primer lloc amb la Bordeta a l'hora de fer les coses, i no que pensin directament amb anar a Lleida, hem de fomentar l'oferta de lleure que hi ha al Barri tant per gent gran com per gent de totes les edats.
Hem d'adaptar l'AAVV als nous temps, hem d'aprofitar la versalitat que donen les xarxes socials i les noves tecnologies, per arribar a tothom grans i petits que la gent se senti plenament identificada amb el barri i que aquest tingui oferta per a tothom grans i petits, en definitiva el que volem es Que tothom es senti identificat amb la AAVV Bordeta. Que sigui una eina per a que ens estimen un xic més el barri. Que a Lleida i la Paeria tinguin amb la AAVV dirigida per la junta de SOM BARRI un referent de com s'han de fer les coses, Que el barri es guanyi d'una vegada per totes el respecte de totes les institucions, per que al fi i el cap, son els nostres socis de treball per fer de La Bordeta un barri punter, que la Bordeta tingui verdaderament la importància que es mereix. Farem que La Bordeta tingui el respecte que es mereix, per part de les institucions i de tots els conveins , perque us podem assegurar que avui per avui no el tenim perque l'AAVV existent no se la sabut guanyar, perque ha estat més preocupada d'enfrontaments personals i del seu propi lluiment que del lluiment del BARRI que es del que ha de preocupar una entitat veinal, de fer lluir el barri a dins el Barri i fora d'ell. Volem fer que les intitucions siguin els nostres col·laboradors i no fomentar que siguin el nostre enemic com s'ha fet fins ara, senyors, siguem realistes, no es pot mossegar a la ma que et dona de menjar.
Per això el que no podem fer es fer quedar les instuitucions com els nostres enemics, perque senyors, si algú ens pot ajudar, son les institucions, si no hi estem a bé, senyors, ens estem tirant pedres a la nostra teulada. Igualment el que hem de fer es entrar amb estreta col·laboració amb les diferents entitats del barri, no podem entrar amb conflicte per l'ubicació d'un cartell i no aprofitar el potencial de quealsevol entitat del barri per arribar a més gent. Hem de treballar colze a colze, amb totes les entitats del barri i el que no hem de fer es veure 'ls com competencia que es el que ha estat fent fins ara l'AAVV, en definititva el que hem de fer es afavorir la cohesió i col·laboració amb totes les entitats veinals, si el que volem es arribar ala màxim de gent possible, es per això que si el que voleu es UNA BORDETA AMB EMPENTA recolzeu a SOM BARRI.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada