dilluns, 31 de gener del 2011

El personajillo BELÉN ESTEBAN

No entenc res!!!!!!
Un País enclaustrat en una crisi , que ni els que haurien de treure'ns saben com fer-ho, mig món preocupat en fer revoltes absurdes, l'altre mon fotut de fam, i aqui a Espanya un dels paisos més xangat per la puta crisi, resulta que la majoria del país, almenys a jutjar per les audiències, està preocupat per la vida de la Belén Esteban.
Com pot ser!!! que una persona que l'únic que ha fet per aconseguir aquesta popularitat, es casar-se amb un torero famós i evidentment treure'n partit, pero amb la particularitat que sempre va de víctima, i lapidant als que ella considera els seus botxins, sense donar-los-hi dret a rèplica.
Per favor com pot la majoria d'un pais estar enganyat per aquest personatge.
Tothom tenim que currar, qui mes qui menys te problemes per arribar a final de mes i a tots ens costa prou arribar-hi, això el que aconsegueix fer-ho.
No permetem que aquesta persona els guanyi tant fàcilment i tant bé la vida i a costelles dels altres, algú pensarà que es lícit, a mi no m'ho sembla, ja que ella, la Belen, "princesa del pueblo" (ja t'hi cagues), ella decideix que ven i que no ven, no hem sembla normal, si tu decideixes fer de la teva vida un espectacle televisiu hem sembla molt bé, el que ja no hem sembla tant bé es que aquesta personajillo del 3 al cuarto, el que ella no vol que se'n parli, s'indigni, no señora esteban,
si usted decide vender su vida i sacar tajada de ello, véndala toda, no seleccione, no engañe a la gente.
Tornant a la meva llengua materna en la qual hem sento més còmode us diré:
Com pot ser que aquesta senyora acapari tanta atenció, com pot ser que una persona que nomes te taules per fer un debat de "verduleres d'escala" estigui ocupant hores inacabables de televisió, una persona que quan no li diuen el que vol sentir, l'únic que sap fer es aixecar el to de veu per tal que se l'escolti més que el seu interlocutor, que no tingui un mínim de cultura per portar una conversa de qualsevol tema, ja no dic un debat sobre acceleradors de partícules, sino qualsevol dels temes vanals que es tracten en els programes en que ella assisteix.
L'altre dia va ser incapaç de debatre sobre la llei del tabac i com que un interlocutor li va llamar l'atenció sobre el seu to de veu, ella l'unic que va saber fer, va ser indignar-se i faltant el respecte a tots els interlocutors va marxar del plató.
I el que hem sembla més penós e que hi hagi medis que es gastin sumes impensables de diners per molts de nosaltres, per seguir explotant l'exit d'aquesta señora.
Se que es cosa complicada pero no li donguem audiència a aquests programes se que es complicat però també es fa molt bona televisió, per que aquest tipo de programes els hi prengui audiència, fem campanya per que la gent no segueixi mes a la princesa del pueblo i d'una vegada per totes desaparegui de les pantalles, evitem que aquesta senyora no dongui mes pel cul!!!!!

Natxete.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada