dissabte, 5 de novembre del 2011

ELECCIONS 20-N

Passin i vegin, el circ comença un cop més per portar la il·lusió a la gent, per emocionar i sobretot, per fer riure, si senyores i senyors per fer riure a tothom, grans i petits,.... De fet jo diria que venen a riurese'n de tots nosaltres grans i petits, el circ de les eleccions ha arribat a Espanya un cop més, únics dies i úniques funcions, dies en que ens fotran el pel, ens ompliran el cap de vent amb promeses del tot alentadores, però gens complidores ni ara, ni en un futur proper de quatre anys i sobretot ens ompliran les bústies de propaganda amb programes inacabables, on tots parlen de les seves virtuts encara que no les tinguin, i sense admetre cap defecte, on tots prometen coses que no compliran, tan sols per aconseguir un grapat de vots que els hi donaran poder i diners per tenir les butxaques cada cop més plenes amb els diners que buiden de les nostres butxaques en forma de tributs i d'altres mandangues escurabutxaques que s'inventen i continuaran inventant perque la roda no pari, en un moment en que l'Estat està sotmés a la més extrema misèria, sotmés a les fortes fuetejades de l'Atur imparable que cada cop afecta a més famílies, i aquests personatges de polítics, no saben o no volen aturar, només miren el seu benefici sota la bandera de que treballen "por i para el pueblo", QUINS COLLONS!!.

Potser us semblarà que faig demagogia, però crec que amb la que està caient, aquests senyors haurien de ser una mica més condescendents amb el que ells anomenen poble i en el qual ells s'hi inclouen, però esta clar que ells estan a un altre nivell, juguen en una altra divisió, a la qual la majoría de nosaltres no hi jugarem mai ni tan sols l'olorarem.

Senyors polítics, ja n'hi ha prou d'aquest color, facin el favor de fer quelcom al respecte, ja que no hi ha més remei, donat el sistema democràtic que regeix aquest país, i algun o altre ha de sortir, encara que per les enquestes sembla molt clar qui sortirà, surti qui surti, facin el puto favor de ficar-se d'acord per remà per un bé comú de tot el poble, facin l'esforç tots junts, ja que nosaltres el poble, els hi otorguem el poder per imperatiu legal, portin aquesta barca a un mar més en calma avans que s'enfonsi, i per més "recochineo" surtin vostes primer amb bot salvavides inclòs per davant de les nostres dones i fills. Treballin per que tot el temporal aminori i tots puguem seguir pagant impostos, però més tranquils, perque si algo sap el poble, es que tenim que pagar impostos per que el país es de tots i perque vostes puguin treballar, pero si us plau, facin el favor de treballar bé i invertir bé els nostres diners, invertir-los en el poble i no en els seus propis patrimonis que crec que ja son prou grans i els nostres cada cop més petits.

No puc deixar de fer un petit incís en el que fa referència a la regió on jo visc, Catalunya. Senyors polítics de Catalunya, els hi voldria transmetre una preocupació, o bé no veuen preocupant que totes les enquestes donguin una majoria absoluta i aclaparadora als senyors del PP? Perque no fan quelcom al respecte i uneixen esforços, en lloc d'estar tirant-se merda els uns als altres. S'han parat a pensar en quin lloc quedarà Catalunya si aquests senyors arriben al poder?No se'n recorden de l'altre cop que van governar?.
Sr. Mas no seria bó que en lloc de pactar amb aquestos personatges, com fa vosté i el seu partit sempre, encara que signi baix notari el contrari, no seria millor que s'unís als partits polítics catalans i lluitessin una mica més perquè no ens fotin tant el pel, perquè, si a sobre de que ens tracten d'escòria, els hi anem llepant el cul per no aconseguir res, es normal que el nostre animal més identificatiu sigui el burro català, tenim el que ens mereixem gràcies a la seva gestió, gràcies a vosté i el seu partit al llarg dels anys, ens ha donat el que tenim, un país sotmés a l'expoli d'un Estat que només ens vol per els diners que suem amb el nostre treball, i que no es cansen de criticar-nos fins i tot la nostra manera de parlar, com si ningú fos lliure de parlar com vulgui a casa seva.

Per últim voldria demanar disculpes a tota la família del circ per haver comparat un xic, la seva maravellosa labor amb la d'aquests personatges que ens representen.

Ignasi Boya Duocastella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada