divendres, 14 de desembre del 2012

Sr Wert, Se le WERT EL PLUMERO!!

Com un bon dia va dir el Gran i magnífic Pepe, en pau reposi, Sr Wert "váyase a cagar a la puta playa de Madrid si es que la tiene". Sr Wert no som tant tontos com perquè vostè ens pugui fer creure que no hi ha cap mala intenció darrera la seva última bajanada disfressada d'esborrany, del que pretén ser a partir d'ara la llei espanyola d'educació. No ens foti més Sr. Wert!!, no vulgui fer quedar als catalans com a presoners d'una histèria col·lectiva, no pretengui fer de la que serà la societat catalana del futur, un exèrcit d'espanyolitos amb un braçalet amb aquella bandera que vostè tan adora. Com a ministre d'educació que es, no s'hauria de preocupar més que en el seu país "esa España" que vostè tant adora, el jovent ocupa el 28é lloc de la Unió Europea en llengua i matemàtiques, en lloc de voler canviar el sistema d'immersió lingüística, que fins ara s'ha demostrat durant anys que funciona?. Almenys així ho demostren les notes de la sel·lectivitat, que curiosament son més altes a Catalunya que a la resta d'Espanya, i el que es més curiós, en castellà també son més bones les notes aquí a Catalunya que a la resta d'Espanya, com pot pensar vostè que la immersió lingüística actual no funciona?.
Potser li preocupa aquesta corrent tant forta d'independentisme, que en el fons i en gran mesura l'han provocat vostès, sigui fruit de que la gent surt el suficientment preparada, preparada per veure des de molt lluny, que el Govern Central no vol més que fotre el pel a Catalunya i als catalans, que darrera les seves polítiques de cohesió encoberta, l'únic que vol es seguir escurant la mamella catalana. Ja n'hi ha prou senyor Wert!!! Preocupis de que la gent estigui preparada, que el jovent espanyol sigui el més demandat per els Països Europeus perquè està clar que aquí, com no canviïn les polítiques del seu partit, aquest jovent no te res a fer en aquest país, en esa España que vostès tant s'estimen.
Per una altra banda li diré una cosa , soc pare d'una nena de 6 anys, i no tinc cap gana de que la meva filla sigui espanyolitzada, l'únic que hem preocupa es que creixi sana i que sobretot, per damunt de tot sigui educada, i tingui respecte per les persones, molt més respecte del que tenen vostè i el seu partit per alguna gent que com vostès imposen, son també espanyols per molt que ens pesi. Som espanyols per el que a vostès els hi interessa, perquè quan a vostès no els hi interessa, resulta que som radicals i ens fem la víctima davant la opressió espanyola. Li diré una altra cosa Sr. Wert, no som victimistes, som realistes diem el que veiem i l'únic que volem es defensar la nostra cultura i la nostra llengua, no volem res més Sr Wert, i vostè ho hauria de tenir clar, perquè l'únic que està provocant es que el català cada cop es senti menys espanyol i en contrapartida es senti més català.
No crec Sr Wert, que dotze famílies que han demanat l'escolarització en castellà, tinguin que ser suficients per canviar una llei que afecta a tot un territori i que fins a la data s'ha demostrat que funciona. No crec que sigui motiu suficient i menys quan a aquestes famílies se les ha reubicat perquè els seus fills puguin ser educats en espanyol.
Pensi una cosa Sr wert si un senyor baixet i amb bigoti durant trenta-sis anys amb polítiques molt més opressores que les del seu partit, no va aconseguir eliminar el català, no sigui tant il·lús, de pensar que vostè se'l carregarà amb una legislatura, tingui més respecte per la gent del seu país, només el respecte pot fer que espanyols i catalans puguin viure conjuntament, mentre vostè i els seus homòlegs de partit continuïn amb les polítiques opressores i continuïn fent demagògia barata sobre la unitat del país i que, Espanya solo hay una grande i libre, no aconseguiran mai que un català es pugui sentir espanyol, Sr Wert tingui clar que aquesta no es l'actitud, així l'únic que li pot passar es que la merda de la seva gavina, li caigui damunt del seu cap.

Ignasi Boya Duocastella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada