dimecres, 19 de setembre del 2012

NOMÉS FALTAVA EL REI!!!!

Atenció, senyores i senyors, que ha opinat el Rei, el que no es pronuncia mai políticament, ha aprofitat la conjuntura actual per opinar, ha pensat que era un bon moment, ara que gran part del poble català ha expressat un desig sortint lliurement al carrer i manifestar la seva opinió, doncs el Rei, ha pensat que era un bon moment per donar el seu punt de vista com a Cap d'Estat, si senyores i senyors, ara aquest senyor es, preocupa perquè anem tots units i agafats de la ma, que tots unim les forces per fer una Espanya més gran i poguem sortir tots junts de la difícil situació que estem vivint. Ara aquest senyor, dit sigui de pas, al qual estem mantenint tots nosaltres a ell i a tota la seva família i tots ells porten un tren de vida que cap de nosaltres podrem portar mai per molt que treballem, doncs ara, aquest senyor es preocupa perquè estem dividint les forces i perseguim, segons ell quimeres, ara vol que remem tots en una sola direcció, ara vol que ens preocupem per mantenir el estat del benestar, serà el seu diria jo , perquè els d'apeu , de benestar res, el qui no te feina proutes preocupacions te per poder tirar endavant, i el que te feina , el que te es pressions preocupacions a dojo, per poder-la mantenir, així doncs, que pretén Sr. Juan Carlos?. Preocupis del que té a casa seva, les seves filles i gendres sobretot preocupis dels seus gendres, que deunidó. On estava vostè quan desde les Espanyes, s'han cansat de tirar merda i dards enverinats contra Catalunya, on estava vostè quan molts dels espanyols, i molts d'ells de la primera linea política, s'han cansat d'opinar gratuïtament de Catalunya i sempre que han pogut ofenent, perquè no opinava vostè quan tots es prenien el famós "café para todos y que siempre pagan los mismos?". Perquè ara ha decidit que era un bon moment per opinar i no abans?, perquè no ha dit res quan desde les Espanyes era des d'on s'intentava desestabilitzar i es remava cap a la direcció contraria a la que remàvem els catalans?. Sr Juan Carlos penso, que esta sent vostè molt demagog i molt hipòcrita. 
Ara si que penso que realment deu preocupar molt a Espanya que més d'un milió i mig de catalans s'hagin posat d'acord per sortir al carrer pacíficament per demanar la seva autonomia i independència, penso que deu preocupar molt a Espanya, quan el seu cap més visible del poder es permet el luxe d'opinar quan mai ho fa, o es que realment ell ho veu com un cop d'estat que es una de les altres poques vegades que el senyor ha opinat.
Ara, desprès de tot el que s'apedregat Catalunya incansablement, ara demana vostè esforç, treball i generositat?, encara hem de ser més generosos els catalans i catalanes?, vostè parla d'imperatiu ètic, quan desde el seu país del que presumeix no s'ha parat de vilipendiar i humiliar a Catalunya.
Sr Juan Carlos només li diré que els catalans i catalanes estem cansats de contribuir perquè Espanya tiri endavant i a sobre se'ns tracti d'egoistes , estem cansats de financiar comunitats autònomes d'entrada deficitàries i que a sobre nosaltres siguem els dolents de la pel·lícula, estem cansats de que tot un país tiri endavant només gràcies al treball d'uns quants.
I per acabar només li diré una cosa que potser li resultarà familiar, si fins ara no creia necessari dir res amb tot el que estava caient, ara hem ve de gust dir-li que "porque no se calla!".

Ignasi Boya Duocastella.

2 comentaris: