diumenge, 17 d’abril del 2011

Mourinho, el senyor ploramiques.

Que patètic sr. Mourinho, es vosté un ploramiques, amb 48 anys te una actitud d'un nen de 5, es queixa continuament sense raó de tot el que l'envolta, desvia l'atenció amb vanalitats, perque ningú es fixi en les seves mancances, es trist, que amb tants anys de professió, que per resultats cal dir, es excelent la seva trajectòria, només hagi aprés a fer un teatre digne del pitjor vodebil mai representat.
Sr Mourinho, la seva carrera es el suficientment bona perque vosté argumenti continuament errades dels demés i ni tant sols es molesti a justificar les seves, que també les té, com tothom en aquesta vida, ningú es perfecte i vosté menys, parla continuament de que tot el món està en contra seva i que vosté es l'únic just que hi ha, no serà que es vosté el raret, sr.Mourinho??
Es molt trist Sr.Mourinho que un professional de la seva valua no sàpiga admetre les errades, una persona pública com vosté no pot tenir aquesta vanalitat, aquesta prepotència, aquest cinisme que tant utilitza, es llastimós que vosté no utilitzi la seva professionalitat per tal de mirar una mica mes enllà de les seves espatlles i poder veure que vosté també comet errades, com pot ser que vosté pugui veure prepotència en algú altri??potser per que vosté es mestre en aquesta faceta i ja ha passat per aquesta fase,  i veu prepotència dels seus alumnes aventatjats, de ben segur que deu ser això, al igual que vosté es un gran professional es vosté un gran cínic, un gran prepotent i es lícit, clar que si!! però igual que ha explotat totes aquestes facetes, perque no ha explotat vosté de la mateixa manera la humiltat, la senzillesa, i d'altres qualitats que dignifiquen i molt a la persona, només se m'acut una raó Sr.Mourinho i es, que una presona prepotent mai pot ser senzilla, de ben segur deu ser això com diuen en castellà "no se le pueden pedir peras al olmo".
Sr Mourinho, no es pot anar de crack quan vosté com a entrenador planteja un partit en que el seu equip es dedica a esperar al rival tancat a la seva àrea, demostra por sr. Mourinho, aquesta por que vosté presumeix tant de no tenir i que amaga darrera aquesta coraça de prepotència que vosté es fica cada cop que surt públicament, es trist, sr.Mourinho no es pot jugar a futbol així i voler guanyar, no es pot utilizar les faltes com a únic mitjà per aturar el rival, no es poden utilitzar les protestes per tal de condicionar als àrbits, simplement el que ha de fer es jugar a futbol amb un plantejament atractiu, fer que els seus seguidors disfrutin veient futbol, i no fer que s'aburreixin.
Nomes així es guanyarà el respecte de tothom i evitarà que allà on vagi el xiulin i li diguin allò de "ese portugués hijo puta es", mentre continui amb la seva filosofia, només recollirà fruits podrits de la seva sembra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada