diumenge, 23 de gener del 2011

Un Periodista Impertinent

Hola, soc seguidor de la U.E.Lleida, tenim poques maneres de seguir al nostre equip, sobretot quan juga a fora i no podem assistir personalment als partits. Aleshores ens tenim que limitar a escoltar el partit per ràdio o be llegir la crònica als diaris de la ciutat i un d'ells es La Mañana. En aquest diari i l'emissora ua1fm, tenen la "sort" de comptar amb un periodista que dona molt mal nom a la gent del seu gremi, aquest senyor es diu Antoni Laso i per lo vist a traves dels anys i setmana radera setmana, es pot constatar que aquest senyor s'estima molt poc al Lleida.
La meva opinió es que es pot ser crític, pero no destructor, prou penosa es la situació del nostre club com per que li tirem mes sorra a sobre, i el que es mes penós, que s'aprofiti un micròfon o unes fulles de diari per lapidar una institució de la nostra ciutat.
Setmana rera setmana, faci el que faci el Lleida aquest senyor, mai troba res ben fet i el que es pitjor, altera la realitat donant falses informacions per tal de menysprear la labor que esta fent el Lleida,per part de tots els que el representen, Junta, entrenador i sobretot jugadors.
El que hem sembla mes trist es que aquest senyor despres de tants anys continui fent la mateixa labor, que encara no hi hagi ningú que l'hagi censurat, que encara li continuin donant feina per seguir al Lleida, crec que hi deuen haber millors periodistes que aquest senyor si mes no algú que tracti amb mes rspecte al club, que crec s'ho mereix.

Ignasi Boya.

1 comentari:

  1. Al Laso ni caso. Per cert no pots escriure aquest post i no formar part de... http://www.facebook.com/group.php?gid=43349559786

    ResponElimina