dimarts, 10 de setembre del 2013

Ni Un Pas Enrera!!!!



Ni un pas enrera, en tot cas només un i per agafar embranzida. Ara ja som al ball i hem de ballar i li vull dir, senyor Mas , que ara ja no es moment de cambiar el pas, ara es moment de continuar fent passes endavant, no es moment d'ajupir-se i tornar a ficar el cul com en el passat, no es moment de fer-se petit davant les amenaçes del monstre que vesteix de vermell i gualda, ensinistrat per un domador amb corona i un altre amb bastó i puro, que l'únic que fan es cridar per mirar d'amedrantar-nos. Sr Mas, no torni a caure en errors que ja vàrem cometre en el passat, escolti d'una vegada per totes al poble, que es al qui te que escoltar, i que se'n fa un tip, un tip de parlar i un tip de treballar per aixecar aquest pais que tant s'estima.
No escolti ofertes i negociacions a la baixa, que ja prou cares ens van sortir antigament, no vulgui creure que l'enemic es ara amic, i que vol el millor per Catalunya, no se'ls cregui, nomes els catalans, volem el millor per catalunya, nomes el poble català vol la seva prosperitat, la resta únicament volen seguir bebent de la mamella que tant bona llet dona, i de la que tant els hi agrada beure i el més bo del cas, es que els hi surt gratuïta.
Aquests dies el poble tornarà a a parlar, i sabem que vosté els escoltarà, però  aquesta no es la qüestió, no n'hi ha prou amb escoltar al poble sr. Mas, el que ha de fer es fer-li cas i el poble li està demanant el dret a decidir ja, sense més demora, sense mes dilació. No s'amagui darrera de falses promeses i actui sr. Mas, busqui el dia i proclami la data, però no esperi més tiri endavant no li faci por, te el recolzament d'un poble al darrera, que es el que el cohibeix?, o qui el coacciona? qui es que te més força que el crit d'un pais sencer?. Ja n'hi ha prou de donar voltes en rodó sense arribar enlloc,  donguin ja el pas en ferm, cap al dret a decidir, l'últim tren està a punt de sortir i aquest cop estem més a prop que mai de poder-lo agafar, no el podem deixar escapar, aquest cop, no , seria imperdonable, vulguin o no els espanyols de pro, aquest cop l'hem d'agafar i marxar ben lluny d'Espanya.

I desde aquí li dono pas al següent blog de la cadena de blogs per la independència (http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/ ) que es el de caminant per el Ripollès.

Aquesta es l'adreça per continuar la cadena
http://caminantpelripolles.blogspot.com.es/