dimecres, 16 de febrer del 2011

QUE CONY ELS HI PASSA A ESPANYA AMB CATALUNYA!!!

 
        Si, senyor Agné, ben fet ben dit, i molt bona la decisió de marxar de la roda de premsa.Que collons passa la resta d'Espanya amb Catalunya???. Sembla talment que ens tinguin enveja que no ens puguin veure, que els hi fa ràbia que tinguem cultura i llengua pròpies. Potser la famosa dictadura que durant anys va imperar en aquest pais ha passat a millor vida, pero desde certs llocs d'aquest Estat que diuen Espanya, (perque dit sigui de pas, no es país),encara s'intenta imposar l'esperit d'aquella tòrdida dictadura. Per que retallen un estatut que es del tot constitucional, amb quin dret es creuen un grupet de catedratics en dret, per atacar a la voluntat d'un país que ha decidit per referèndum i en legítima majoría un estatut que ha cregut que reflexa  millor els seus interesos. Per quins set sous un partit polític es creu amb el dret d'anar en contra de la voluntat d'un poble i impugnar i portar al constitutcional la no aprobació de l'esmentat estatut??,això si, aquesta conducta a la resta d'Espanya dona vots, i els vots donen poder, que es l'unic que volen per poder imposar la seva llei intransigent.
        Senyors i senyores sen's pixen a la boca i ens volen fer creure que plou, ens volen tapar els ulls sota la seva bandera roja i gualda  i fer-mos creure que no hi veiem bé, ens volen fer ombra amb la seva ostentosa àguila i fer-mos creure que està nuvolat.
        No podem premetre que ens prenguin ni una engruna de la nostra identitat, no hem de deixar que baixin el volum de les nostres queixes, no podem permetre que ens segueixin furtant, sota la bandera de la solidaritat per la resta de l'estat. Per quin motiu si som capaços de produir més, hem de donar més, no tindriem que rebre un rèdit per això??, en lloc de beneficiar a gent que ni tant sols ha fet un gest per augmentar el seu propi benefici.
        Ens paguen així el fet d'haver acollit immigrants de la resta de l'estat?? , haber-los acollit com un més, haber-los tractat com un més i no fer diferència pel fet de que vinguessin d'un altre lloc, si aquest es el preu que hem de pagar no hem sembla just, no hem sembla lícit. No vull que hem donguin copets a l'esquena però tampoc vull que hem xafin. No tinc res en contra de tot aquell que ha vingut i ha intentat ser un català més que s'ha integrat com un més, que afortunadament també en son molts, però si que hem sap molt greu que encara hi hagi gent, que despres d'haver vingut aqui i fer fortuna i donar un bon futur als seus fills, encara vagin dient allò de  "no hablo catalán porque no me sale de los cohóne".
         Per últim nomes vull dir que temps enrera jo no hem considerava independentista, fins i tot pensava que la independència no era bona per Catalunya, pero avui per avui penso que ja n'hi ha prou, que hem de dir prou, i que no hi ha un altre camí que el de la independència, diplomàticament però amb una estació de destí que ha de ser la independència, que si som els únics junts amb vascos que hem de pagar per circular per autopista, que almenys tinguem alguna contrapartida, i esmento les autopistes per ficar un petit exemple de tot el que ens arriben a fotre sota l'excusa de que si tenim mes hem de repartir més.

Només hem queda dir VISCA CATALUNYA!!!!